Izvor: HotSport.rs, 05.Sep.2015, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VN ITALIJE: Hamiltonu pol pozicija

Britanski vozač Formule 1 Luis Hamilton za volanom Mercedesa osvojio je danas pol poziciju za sutrašnju Veliku nagradu Italije koja se vozi na stazi u Monci.

Ovo je bila 49. pol pozicija Hamiltona u karijeri, sedma uzastopna i ukupno 11. ove sezone.
Drugo i treće najbolje vreme u kvalifikacijama ostvarili su vozači Ferarija Finac Kimi Raikonen i  Nemac Sebastijan Fetel.
Hamiltonov timski kolega Nemac >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Niko Rozberg koji za njim zaostaje 28 bodova na drugom mestu u generalnom plasmanu, završio je kavlifikacije na četvrtom mestu.
The post VN ITALIJE: Hamiltonu pol pozicija appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

F1: Hamiltonu pol-pozicija na VN Italije

Izvor: AutoBlog, 06.Sep.2015, 00:15

Kako prenosi Sport klub, aktuelni šampion Formule 1, Britanac Luis Hamilton osvojio je pol-poziciju na Velikoj nagradi Italije, koja se vozi na čuvenoj stazi u Monci. Njemu je to bila 11. pol-pozicija u sezoni i čak sedma u nizu. Iza Hamiltona će startovati dva Ferarija, Kimi Raikonen na drugom...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.