UŽIVO: Zvezda bliža golu, mreže na Čairu još miruju

Izvor: Večernje novosti, 23.Nov.2019, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Zvezda bliža golu, mreže na "Čairu" još miruju

Srpski prvak gostuje Radničkom u derbiju 17. kola Superlige, što je uvertira spektakla sa Bajernom na "Marakani" u utorak Za "dvojku" u Nišu moraće mnogo bolje da se odigra nego na nekoliko poslednjih utakmica. Crvena zvezda danas (16.00) gostuje Radničkom u derbiju 17. kola Superlige, što je uvertira spektakla sa Bajernom na "Marakani" u utorak. Trener šampiona Vladan Milojević nije bio zadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << minimalcem sa Mačvom u kupu, mada nije zabrinut zbog činjenice da mu je ekipa na poslednja dva meča postigla samo dva pogotka. Na domaćoj sceni to je bila retka pojava od kada kormilari crveno-belim brodom. - Za mene kao trenera je najvažnije da stvaramo prilike, što je preduslov da budemo efikasniji. Verujem da ćemo popraviti realizaciju u narednim utakmicama, ali ponavljam da me to ne brine previše i da imam poverenje u moje igrače. U Nišu očekujem dobru i zanimljivu utakmicu, mi moramo da budemo mnogo bolji nego protiv Mačve u kup duelu – rekao je, između ostalog, Milojević uoči gostovanja na “Čairu”.Dešavanja s meča Radničkog i Crvene zvezde pratite iz minuta u minut u tekstualnom prenosu na sajtu “Novosti”.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ŠTA ĆE BITI SA VAN LA PAROM? Milojević nema dilemu oko sudbine Holanđanina na Marakani

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2019, 01:13

Crvena zvezda sutra od 16 časova gostuje Radničkom u Nišu...Fudbaleri Crvene zvezde u 17. kolu Superlige sutra od 16 časova odigraće derbi u Nišu protiv Radničkog, a biće to i uvertira za utakmicu protiv Bajerna iz Minhena koji će u utorak gostovati na stadionu ''Rajko Mitić''. U prethodnom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.