TUGA U DOMU IBRAHIMOVIĆA: Preminuo čovek koji je SPASIO karijeru Zlatana! Oglasio se Šveđanin (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2021, 08:27

TUGA U DOMU IBRAHIMOVIĆA: Preminuo čovek koji je SPASIO karijeru Zlatana! Oglasio se Šveđanin (VIDEO)

Najveća zvezda Milana u neverici.

Posle teške borbe sa kancerom preminuo je Fredi Fu, jedan od najpoznatijih hirurga u svetu i najzaslužniji što karijera Zlatana Ibrahimovića još uvek traje.

Doktor Fu je rođen u Hong Kongu, a svoju karijeru je gradio u Americi. Postao je predsednik Američke ortopedske zajednice za sportsku medicinu 2008. godine, a tokom karijere je dobijao i razne nagrade iz oblasti hirurgije.

U ovom trenutku, tim koji je vodio Fu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima više od 100 studija završenih ili započetih kojima je cilj bio da se što više sazna o lečenju kolena. A, upravo je operacijom kolena pomogao legendarnom reprezentativcu Švedske i prvoj zvezdi Milana, u najtežim trenucima da nastavi karijeru.

Ibrahimović je 2017. godine na utakmici Mančester junajteda protiv Anderlehta u četvrtfinalu Ligi Evrope doživeo tešku povredu koja je pretila da ga zauvek udalji od profesionalnog igranja fudbala.

Ipak, Fu i njegov tim su Zlatana ubrzo uspešno operisali u Rimu, a nakon oporavka je fudbaler prešao u Los Anđeles Galaksi i posle dve odlične sezone u MLS-u vratio se u Milan gde je još uvek važan faktor, iako će početkom oktobra proslaviti 40. rođendan.

Odmah pošto je saznao da je Fredi Fu preminuo, Ibrahimović se oglasio na društvenim mrežama.

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

- Fredi Fu mi je pružio drugu šansu u karijeri. Još uvek sam na vrhu samo zahvaljujući njemu. Dugujem mu sve. Hvala Fredi Fu. Počivaj u miru - napisao je Zlatan na Instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.