STIŽE NOVO POJAČANJE: Bivši ŠAMPION Evrope pravi tim za TITULU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2018, 06:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIŽE NOVO POJAČANJE: Bivši ŠAMPION Evrope pravi tim za TITULU! (FOTO)

Ne žele da se zaustave.

Posle razočaravajuće sezone u Seriji A, gde im i učešće u Ligi šampiona "visi" o koncu, u Interu su počeli da prave tim za naredno prvenstvo.

BALOTELI ODLAZI IZ NICE: Njegov novi klub će vas iznenaditi (FOTO)

ŽELE GA NA MARAKANI: Rumunski velikan KVARI posao Zvezdi! (FOTO)

Andriy Lunin (classe 1999, Zorya Louhansk) devrait s'engager avec l'Inter et être prêté à Bologna pour la saison prochaine. L'Inter voit en >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lui la relève d'Handanovic. [Gazzetta] pic.twitter.com/shmla0Dq2G

— FrSerieA (@FrSerieA) May 13, 2018

DAN KAD JE MAKSIMIR GOREO! Navršava se 28 godina od nereda u Zagrebu (VIDEO)

Nero-azuri su već doveli tri pojačanja, a na tom spisku našli su se: napadač Lautar Martinez (Rasing, Argentina) koji je kupljen za 20.000.000 evra. Levi bek Juventusa Kvadva Asamoa stiže kao slobodan igrač iz Torina, potpisaće trogodišnji ugovor, po kome će imati 3.000.000 evra po sezoni.

Iz konkurentskog Lacija, ugovoren je transfer sa Stefanom de Frajom, koji će za četvorogodišnju vernost dobiti 4.500.000 evra.

Poslednji na "Đuzepe Meacu" stiže golman, supertalentovani čuvar mreže Andrej Lunin (19 godina) odlično brani za ukrajinsku Zorju, što čelnicima Intera nije promaklo.

Visina transfera bi trebalo da iznosi 6.000.000 evra, a Lunin će odmah biti prosleđen na dvogodišnju pozajmicu u Bolonju. Plan je da tamo stiče iskustvo, pa kada se bude afirmisao u Seriji A da jednog dana nasledi Samira Handanovića, kome ugovor sa Interom ističe do 2021. godine.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.