Izvor: MozzartSport.com, 11.Avg.2020, 23:51

REZZIME DANA (utorak): Liga Evrope i Marko Nikolić bez greške, Žilina je cepala tikete

Pogledajte ko vam je 11. avgusta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO:

ŠAHTJOR - BAZEL (tip 1, kvota 1,95) – rezultat 4:1 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Rudari nisu dozvolili Bazelu ni da pomisli da bi mogao da napravi iznenađenje na Veltins Areni. Ukrajinci su lepo rasporedili golove, po dva u oba poluvremena dozvolivši švajcarskom timu da jednom smesti loptu u njihovu mrežu. Ubedljiva predstava ekipe Luisa Kastra koja se naoružala samopouzdanjem za polufinale.

OPŠIRNIJE OVDE.

DUNDALK - VOTERFORD (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 1:0

Jedan pogodak bio je dovoljan Dandalku da ode korak dalje u nacionalnom kupu i obraduje sve koji su stavili keca na tikete. Pobeda domaćina bila je očekivana kada su uzme u obzir da je pre ovog duela imao sedam vezanih pobeda u međusobnim okršajima sa Voterfordom.

VULVERHEMPTON - SEVILJA (tip 2, kvota 2,20) – rezultat 0:1

Kraljica Lige Evrope ide po ono što joj pripada. Ko je verovao Sevilji, može da se raduje jer je ekipa sa stadiona “Ramon Sančez Pishuan” stala na put Vulverhemptonu i obezbedila mesto u polufinalu. Čovek odluke bio je Lukas Okampos koji je u 88. minutu glavom pogodio na centaršut Evera Banege.

OPŠIRNIJE OVDE.

SLOVAN BRATISLAVA - ZEMPLIN (tip 1, kvota 1,15) – rezultat 5:0

Moćno, zaista moćno deluje Slovan na startu šampionata Slovačke. Posle trijumfa 5:0 u prvoj rundi protiv Nitre, pukla je još jedna petarda bez primljenog gola. Nastradao je Zemplin koji posle dva kola i dalje stoji na brojci od 0 bodova i koji i dalje nema trijumf u međusobnim duelima sa Slovanom.

HALMŠTAD - ESTERS (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 2:0

Halmštad je nastavio da ne prima golove u skladu sa epitetom najbolje odbrane prvenstve, a uspeo je i da počasti Esters sa dva gola, odlično raspoređena po poluvremenima. Halmštad tako nastavlja da juri lidera, ekipu Degerforsa, dok se kraj Estersovih muka i negativne serije trenutno ne nazire.

KI KLAKSVIK - FUGLAFJORDUR (tip 1, kvota 1,07) – rezultat 6:0

Drugoplasirani tim prvenstva Farskih Ostrva je sa lakoćom opravdao ovako malu kvotu demoliravši protivnika 6:0. Već do 35. Minuta bilo je 4:0, pa je jedan od timova sa najboljom formom u šampionatu na nakalemio još jednu pobedu u nizu, ukupno šestu.

RUBIN – LOKOMOTIVA MOSKVA (tip 2, kvota 2,50) – rezultat 0:2

Poslednje tri godine kada Rubin vidi da mu je protivnik Lokomotiva uglavnom potpisuje kapitulaciju. Večerašnji poraz koji je timu iz Kazanja nanela četa Marka Nikolića bio je šesti od moskovskog tima u poslednjih osam okršaja. Mirančuk i Barinov su razoružali rivala do 26. minuta, a posle toga golova nije bilo.

PRECRTANO:

ŽILINA - NITRA (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 1:2

Nitra je poprilično iznenadila favorizovanu Žilinu u gostima. Domaći tim je imao prednost od finiša prvog dela, ali je tim koji je u prvom kolu pretrpeo poraz 5:0 od Slovana, pronašao snage za dva gola i preokret. Bio je ovo prvi trijumf Nitre posle pet poraza i jednog remija u duelima sa žuto-zelenima.

KORK SITI - LONGFORD (tip 1, kvota 2,30) – rezultat 0:0 (1:0 p.p)

Kada se ova dva rivala sastaju retko kada pobeđuje Longford. Tako je bilo i večeras, ali su gosti u određenoj meri zakomplikovali posao Korku i poobarali sijaset tiketa. Tokom 90 minuta igre nije bilo pobednika, pa je Kork prolaz dalje pronašao kroz produžetke, tačnije golom u 121. minutu.

BELTAR JERUSALIM – HAPOEL TEL AVIV (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 0:0

Devet utakmica zaredom, odnosno od februara 2017. godine ovi rivali nisu okončali međusobni susret remijem. Večerašnja smušena napadačka predstava Beltara i Hapoela donela je timovima po pod posle nerešenog ishoda bez golova, ali i izrazito nezadovoljstvo našim kladiocima koji su verovali da će tim iz Jerusalima ponovo spakovati rivalu par komada.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.