Pobeda skupo koštala Ferari

Izvor: Sportal.rs, 25.Jul.2010, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda skupo koštala Ferari

Predstavnici Svetske automobilističke federacije (FIA) kaznili su ekipu Ferarija zbog naređenja Felipeu Masi da tokom trke za Veliku nagradu Nemačke propusti tada drugoplasiranog Fernanda Alonsa, koji je na kraju i pobedio.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ferari novčano kažnjen, oštrije sankcije tek slede?

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2010

FIA ekspresno reagovala posle postupka čelnika Ferarija, koji su tokom trke za VN Nemačke naložili Felipeu Masi da prvo mesto prepusti Alonsu.

Nastavak na Sportske.net...

VN Nemačke: Novi skandal u Formuli 1, pobeda Alonsa

Izvor: AutoBrief.com, 26.Jul.2010, 18:04

Vozač "Ferarija" Fernando Alonso pobedio je u trci Formule 1 za Veliku nagradu Nemačke u Hokenhajmu. Alonso je do druge ovosezonske pobede došao vremenom od sat, 27 minuta, 38 sekundi i 86 stotinki. Drugo mesto zauzeo je njegov ..

Nastavak na AutoBrief.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.