Juniorska rukometna selekcija Srbije pobedila vršnjake iz Estonije

Izvor: Blic, 28.Jul.2014, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juniorska rukometna selekcija Srbije pobedila vršnjake iz Estonije

Muška juniorska rukometna reprezentacija Srbije savladala je selekciju Estonije sa 36:20 (15:8), u poslednjem 3. kolu B grupe prvenstva Evrope u Austriji.

Izabranici Aleksandra Brkovića izborili su drugu, veoma značajnu pobedu nakon startnog poraza od Danske, međutim, još nisu definitivno osigurali plasman u glavnu fazu šampionata.

On zavisi i od ishoda druge utakmice poslednjeg kola u kojem od 20 sati igraju Danska i Švajcarska, a Srbija u krugu tri reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ima minus dva.

U duelu sa Estoncima, najslabijim timom u grupi, juniori Srbije vodili su od početka do kraja i bez problema stigli do očekivanog uspeha, a najefikasniji su bili Nemanja Mladenović i Darko Đukić sa po sedam golova. Danska i Srbija imaju po četiri boda, Švajcarska dva, Estonija je bez bodova.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.