JOKIĆ PROGOVORIO O SVADBI I SUPRUZI: Prsten je tu, bilo je suza! A Natalija se...

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020, 21:09

JOKIĆ PROGOVORIO O SVADBI I SUPRUZI: Prsten je tu, bilo je suza! A Natalija se...

Stigao u Ameriku...

Košarkaš Denvera Nikola Jokić pričao je o predstojećoj NBA sezoni, a prvo pitanje ipak je uz čestitke bilo vezano za venčanje sa dugogodišnjom devojkom Natalijom Maćešić, koje je obavljeno u Srbiji.

- Prsten je tu. Bilo je sjajno. Iskreno, Natalija se potrudila i brinula o svemu. Bilo je i suza radosnica, bila je srećna. Ja sam bio samo svedok. Lepo smo se proveli sa prijateljima.

Jokić mnogo očekuje od naredne sezone i ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veruje da će se sistem igre Nagetsa menjati.

- Sistem radi. Očekujem da budemo tim. Ne mogu da kažem kako će sve izgledati, ali ako ekipa prihvati da igramo kao tim i energetski budemo na potrebnom nivou, sve će biri u najboljem redu. Ovo je ipak pitanje za trenera.

The many faces of Nikola Jokic from his zoom call with the media: he’s back and already in mid-season form😂 pic.twitter.com/xhVwIVNiyR

— Brandon Ewing (@B_Skip1717) December 3, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.