Hamesovo zakucavanje i Bejlova majstorija iz slobodnjaka dovoljni za pobedu Reala! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jan.2015, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamesovo zakucavanje i Bejlova majstorija iz slobodnjaka dovoljni za pobedu Reala! (VIDEO)

Madriđani posle dva uzastopna poraza konačno slavili

Real Madrid je lako i brzo preboleo poraz od gradskog rivala Atletika u Kupu kralja, ali o od Valensije u prethodnom kolu Primere i posle dva uzastopna neuspeha uspeo ponovo da slavi, a žrtva je bio Espanjol 3:0.

Za pola sata su Madriđani odradili sav posao na svom “Santjago Bernabeu”. Kristijano Ronaldo nije su upisao u strelce, ali u njegovom “odsustvu” golgetersku ulogu su >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << preuzeli Hames Rodrigez i Geret Bejl.

Foto: Tanjug/AP

Portugalac je u 12. minutu asistirao Kolumbijcu koji je zakucao loptu u mrežu gostiju iz Barselone, a u 28. minutu Velšanin je u svom stilu fantastično izvedenim slobodnjakom rešio pitanje pobednika. Konačan rezultat je postavio Načo 15 minuta pre kraja meča.

Primera, 18. kolo:

Petak

Levante – Deportivo 0:0

Subota

Real Madrid – Espanjol 3:0

(Rodrigez 12, Bejl 28, Načo 76)

Malaga – Viljareal 18.00

Selta – Valensija 20.00

Eibar – Hetafe 22.00

Nedelja

Almerija – Sevilja 12.00

Atletik Bilbao – Elče 17.00

Granada – Real Sosijedad 19.00

Barselona – Atletiko Madrid 21.00

Ponedeljak

Rajo Valjekano – Kordoba 20.45

Tabela: Real Madrid 42(+1), Barselona 38, Atletiko Madrid 38, Valensija 34, Sevilja 33… Kordoba 14, Granada 13, Elče 11.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Primera: Realova "trojka" uz bravuru Bejla iz slobodnjaka

Izvor: Sportal.rs, 10.Jan.2015

Navijači Reala posle tri uzastopna neupeha njihovih ljubimaca ponovo imaju razlog za slavlje. Nakon poraza od Milana (4:2) u prijateljskoj utakmici, a zatim šamara od Valensije (2:1) u prvenstvu i gradskog rivala Atletika (2:0) u Kupu kralja, Madriđani su ponovo silni!..U subotu pred skoro 70.000...

Nastavak na Sportal.rs...

Primera: Real opet na pobjedničkom kolosjeku

Izvor: BanjalukaLive.com, 10.Jan.2015

Fudbaleri Reala prekinuli su mini seriju od dva poraza i savladali Espanjol sa 3:0 u 18. kolu Primere. Madriđani su se pred svojim navijačima vratili na pobjednički kolosjek i došli do prvog trijumfa ove godine, poslije poraza od Valensije u španskom šampionatu i gradskog rivala Atletika u Kupu...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.