Izvor: Blic, 18.Maj.2024, 15:47

OVO JE VOZAČ (21) KOJI JE USMRTIO KUMA ŠABANA ŠAULIĆA! Ugasio farove, dao gas do daske, pa se zakucao u Markov automobil: Bahati mladić prošao sa lakšim povredama (FOTO)

Marko Niketić (17) nastradao je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u 12. maja u Čikagu kada je na njegovo vozilo pri velikoj brzini naleteo "mustang". U ovoj nesreći teško su povređene još dve osobe, dok je vozač koji je izazvao sudar Tijang Kim (21) iz Nortbruka, prošao sa lakšim povredama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PIJAN I DROGIRAN USMRTIO KUMA ŠABANA ŠAULIĆA! Divljao "mustangom", pa se zakucao u Markov (17) automobil: Sudiće mu za UBISTVO (FOTO)

Izvor: Blic, 18.Maj.2024

Tijang Kim (21) iz Nortbruka, uhapšen je nakon stravične saobraćajne nesreće koju je izazvao 12. maja u Čikagu, a u kojoj je poginuo Marko Niketić (17). Kako je američka policija saopštila, osumnjičeni za ubistvo iz nehata, u trenutku nesreće, upravljao je vozilom pod uticajem alkohola i narkotika.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.