Београд кандидат за фајнал-фор Евролиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2024, 15:34

Београд кандидат за фајнал-фор Евролиге

Град Београд је ушао у трку за још једну организацију фајнал-фора Евролиге. Фото: Canva/Elena Photo Кандидати за организацију фајнал-фора Евролиге за 2025. годину ће бити Абу Даби, Барселона и Београд.
Уколико српска престоница буде добила поверење, то би било трећи пут како би се у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Београдској арени одржавале одлучујуће утакмице за трофеј намањен прваку Европе у кошарци.
Београд је последњи пут био домаћин 2022. године, када је шампион био Анадолу Ефес, док је пре тога 2018. Реал Мадрид подигао пехар у највећћој дворани на Балкану.
Ове године се фајнал-фор се одржава у Берлину, где ће се за титулу борити екипе Реал Мадрида, Олимпијакоса, Фенербахчеа и Панатинаикоса.
FINAL FOUR | Explicat a @JijantesFC
L’Ajuntament de Barcelona ha dipositat ja de manera formal a la seu de l’Eurolliga la candidatura per acollir la Final Four del 2025.
Hi ha dues ciutats més que hi opten, a banda de la capital catalana:
– Belgrad
– Abu Dhabi
(1/5) pic.twitter.com/IwfJeZvs0t
— Marc Mundet (@MarcMundet78) May 18, 2024

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Београд кандидат за фајнал-фор Евролиге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.