Lavrov: Odnosi sa Kinom NIKAD BOLJI, dijalog sa Zapadom moguć - pod JEDNIM uslovom

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2024, 15:37

Lavrov: Odnosi sa Kinom NIKAD BOLJI, dijalog sa Zapadom moguć - pod JEDNIM uslovom

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov ocenio je danas da odnosi između Rusije i Kine prevazilaze klasične saveze iz prošlosti, ističući da je dvodnevna poseta ruskog predsednika Vladimira Putina 16. i 17. maja Kini, potvrdila sveobuhvatno partnerstvo Moskve i Pekinga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija ostaje otvorena za dijalog sa Zapadom, ali samo pod jednakim uslovima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2024

Rusija ostaje otvorena za dijalog o bezbednosti i strateškoj stabilnosti sa Zapadom, ali samo pod jednakim uslovima, poručio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov..."Kao što je rekao ruski predsednik (Vladimir Putin), ostajemo otvoreni za dijalog sa Zapadom, posebno o pitanjima bezbednosti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.