Fetelu pol pozicija u Singapuru

Izvor: RTS, 16.Sep.2017, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fetelu pol pozicija u Singapuru

Nemac Sebastijan Fetel startovaće sa prve pozicije na trci za Veliku nagradu Singapura u nedelju.
Vozač Ferarija je na stazi "Marina bej" 49. put u karijeri pobedio za pol na trci na kojoj je rekordna četiri puta trijumfovao.

Drugo mesto zauzeo je Maks Ferštapen iz Red Bula, treće njegov timski kolega Danijel Rikardo, a iza su Kimi Raikonen (Ferari), Luis Hamilton (Mercedes), Valteri Botas (Mercedes).
U generalnom plasmanu vodi Hamilton sa 238 bodova, tri više od Fetela, dok Botas ima 194. 
Pogledaj vesti o: Ferrari,   Mercedes Benz

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKA NAGRADA SINGAPURA: Sebastijanu Fetelu pol pozicija

Izvor: Kurir, 16.Sep.2017

Vozač Ferarija Sebastijan Fetel startovaće sa pol pozicije na trci Formule jedan za Veliku nagradu Singapura, pošto je ostvario najbolje vreme u kvalifikacijama.  

Nastavak na Kurir...

VN Singapura: Karambol na startu, nova pobeda Hamiltona

Izvor: Vesti-online.com, 17.Sep.2017, 16:15

Novu pobedu u šampionatu Formule 1, ukupno 60, zabeležio je vozač Mercedesa Luis Hamilton koji je na trcu za Veliku nagradu Singapura trijumfovao ispred Danijela Rikarda u Red Bulu i klupskog kolege Valterija Botasa...Najzanimljivija scena desila se na početku trke kada je pre prve krivine u borbi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Formula 1: Da li je ovo bila odlučujuća trka?

Izvor: Mondo, 17.Sep.2017

Fetel završio trku već u prvom krugu, Hamilton slavio i dodatno se približio tituli!..Foto: AP Photo/Luca Bruno, Pool..Velika nagrada Singapura završena je pobedom Luisa Hamiltona, dok je Sebastijan Fetel ostao bez bodova. Da li to znači i da je pitanje šampiona Formule 1 za 2017. godinu rešeno?..Britanac...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.