Fetelu 49. pol u karijeri u Singapuru

Izvor: N1 televizija, 16.Sep.2017, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fetelu 49. pol u karijeri u Singapuru

Vozač Ferarija Sebastijan Fetel osvojio je pol-poziciju u kvalifikacijama pred nedeljnu trku za Veliku nagradu Singapura u šampionatu Formule 1.

Nemački vozač koji je na stazi "Marina bej" već pobeđivao rekordna četiri puta ponovo je sjajnom vožnjom pokazao da sledi velika borba u ostatku sezone Formule 1. Takođe, rekord staze je obaran nekoliko puta, ali je na kraju pripao Fetelu, koji je zabeležio vreme od >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << 1:39.491.

Vozač Ferarija je tako "pokvario" učinak Red Bulovih bolida, naročito Maksa Ferstapena, koji je bio blizu pol-pozicije, ali je bio sporiji za 323 hiljaditinke.

Drugi vozač Red Bula Danijel Rikardo je posle sjajnih vožnji na treninzima ostvario treće vreme sa 349 hiljaditih delova sekunde slabijim vremenom od Fetela.

Kimi Raikonen u Ferariju je bio četvrti, a vodeći u generalnom plasmanu Britanac Luis Hamilton u Mercedesu "tek" peti. Drugi vozač Mercedesa Finac Valteri Botas je stigao šesti, dok su u prvih deset bili Niko Hulkenberg (Reno), Fernando Alonso i Stofel Vandorne (Meklaren), kao i Karlos Sainc Junior (Toro Roso).

Trka na stazi "Marina Bej" se vozi u nedelju od 14 časova, uz direktan prenos na Sport klubu 1.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Fetelu pol pozicija u Singapuru

Izvor: Vesti-online.com, 16.Sep.2017

Nemac Sebastijan Fetel startovaće sa prve pozicije na sutrašnjoj trci za Veliku nagradu Singapura u šampionatu Formule 1...Vozač Ferarija je na stazi "Marina bej" 49. put u karijeri pobedio za pol na trci na kojoj je rekordna četiri puta trijumfovao...Drugo mesto zauzeo je Maks Ferštapen iz Red...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.