Bundesliga - Majnc okrenuo jarčeve za pobedu! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2019, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bundesliga - Majnc okrenuo "jarčeve" za pobedu! (video)

Odigrana je prva utakmica devetog kola prvenstva u Nemačkoj.

Keln poveo posle samo desetak minuta, a onda usledila kanonada domaćina za pobedu od (3:1)

Gosti su poveli posle trinaest minuta, sjajna kontra "jarčeva" po levom boku koju kruniše Terode sjajnim šutem za vođstvo na "Opel Areni".

Ipak vođstvo gostiju je potrajalo tek sedam minuta pošto Boetius sjajno koristi asistenciju Szalia >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa 1:1 u 21. minutu. Rezultatom 1:1 se otišlo na pauzu.

U nastavku domaćini mnogo konkretniji u korišćenju svojih šansi. Majnc dolazi do preokreta i 2:1 u 57. minutu zahvaljujući sjajnom golu Kuasiona. Imali su gosti par šansi da vrate neizvesnost u meč, ali pobedu domaćina overava Oztunali golom desetak minuta pre kraja meča i postavlja konačnih 3:1 za domaćina.

  Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bundesliga - Bajern strepeo za pobedu, "nula" u derbiju Rura, Frajburg šokirao "bikove"!

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2019

Interesantni rezultati širom Nemačke...U terminu od 15.30 danas je odigrano pet utakmica 9. kola nemačke Bundeslige...Bajern je opravdao ulogu favorita u Minhenu gde je savladao Union sa 2:1. Mrežu gostiju iz Berlina zatresli su Pavar u 13. i Levandovski u 53. minutu. Novajlija u ligi je mogao da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.