Vujović: Pojedini mediji nastavljaju borbu protiv državnih interesa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2024, 16:30

Vujović: Pojedini mediji nastavljaju borbu protiv državnih interesa

Potpredsednica vlade i ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović izjavila je danas da "tajkunski mediji nastavljaju svoju borbu protiv državnih interesa" i navela da su ovoga puta otišli korak dalje jer su potpisani memorandum sa Kinom, koji će doprineti zelenom razvoju, nazvali besmislenim.
Ona je navela da potpisati memorandum sa Komisijom za nacionalni razvoj i reforme države koja je svetski lider u ovoj oblasti "za njih nema značaja", podsećajući da je Kina postavila više od devet miliona punjača za električne automobile, dok u prvom kvartalu proizvodnja električnih automobila u toj zemlji beleži rast od 28,2 odsto u odnosu na isti period prethodne godine, koja je bila rekordna.
"Kina ima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.