Božović posle kiksa: Zvezda će igrati kako želim za dve ili tri godine

Izvor: Blic, 26.Jul.2015, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović posle kiksa: Zvezda će igrati kako želim za dve ili tri godine

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović žalio je zbog igre i rezultata u remiju bez golova protiv Metalca u Gornjem Milanovcu, u 2. kolu Superlige.

"Nisam zadovoljan, u drugom poluvremenu smo bili bolji, mogli smo da pobedimo, ali i da izgubimo", rekao je u alanfordovskom stilu Božović, i dodao:

"Šansi je bilo na obe strane, prvo poluvreme smo odigrali loše, nismo imali pravi pas, nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stvarali prilike, rezultat je realan. Poslednjih 10 minuta smo oidgrali praktično sa igračem manje zbog povrede Vereda, posle bitke svi su generali, možda bih sad menjao nešto u timu koji je počeo", rekao je Božović.

Na pitanje "Blica" kada očekuje da će Zvezda igrati kako on želi, dao je zanimljiv odgovor.

"Milsim da će to biti za dve ili tri godine. Ali gledajte, pa mi stavite majmunsku glavu i kako ništa ne vidim", aludirao je Božović na fotomontažu jednog od beogradskih medija, i potom dodao: "mnogo ste ljudi nekorektni".

Trener Metalca Nenad Vanić ostvario je željeni rezultat.

"Slažem se da je rezultat pravedan, Mi smo imali tri ili četiri dobre šanse, što nije bilo malo, ali smo imali sreće na kraju pošto je i Zvezda imala prilike. Ovo je važno za naše samopouzdanje. Nama rezultat znači za dalje takmičenje, nadam se da će i navijači to ispratiti", rekao je Vanić.

Zvezda je u prvom kolu pobedila OFK Beograd sa 6:2 na Vračaru i sada ima četiri boda, dok je Metalac osvojio prvi bod nakon debakla u Humskoj protiv Partizana sa 4:0.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.