Grof Božović alanfordovski: Mogli smo da pobedimo, ali i da izgubimo

Izvor: Blic, 26.Jul.2015, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grof Božović alanfordovski: Mogli smo da pobedimo, ali i da izgubimo

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović žalio je zbog igre i rezultata u remiju bez golova protiv Metalca u Gornjem Milanovcu, u 2. kolu Superlige.

"Nisam zadovoljan, u drugom poluvremenu smo bili bolji, mogli smo da pobedimo, ali i da izgubimo. Šansi je bilo na obe strane, prvo poluvreme smo odigrali loše, nismo imali pravi pas, nismo stvarali prilike, rezultat je realan", rekao je Božović posle meča >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za "Arenasport".

Zvezda je u prvom kolu pobedila OFK Beograd sa 6:2 na Vračaru i sada ima četiri boda, dok je Metalac osvojio prvi bod nakon debakla u Humskoj protiv Partizana sa 4:0.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Realno je nerešeno!"

Izvor: Mondo, 26.Jul.2015

Šef stručnog štaba Zvezde Miodrag Božović smatra da je 0:0 u Gornjem Milanovcu realan rezultat...Metalac i Crvena zvezda podelili su bodove u 2. kolu Superlige. Stratezi Nenad Vanić i Miodrag Božović su kraj meča u Gornjem Milanovcu dočekali u različitim raspoloženjima, ali sa zajedničkom...

Nastavak na Mondo...

Božović: Nisam zadovoljan

Izvor: TV Arena Sport, 27.Jul.2015, 10:10

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović nije bio zadovoljan prikazanom igrom u Gornjem Milanovcu, u drugom kolu Superlige Srbije...˝Nisam zadovoljan, u drugom poluvremenu smo bili bolji, mogli smo da pobedimo, ali i da izgubimo. Šansi je bilo na obe strane, prvo poluvreme smo odigrali loše,...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.