Izvor: HotSport.rs, 23.Maj.2024, 12:46

ZVANIČNO: Dragan Stojković Piksi produžio ugovor sa Srbijom! (FOTO)

Piksi ostaje na čelu reprezentacije Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, produžio je ugovor i ostaće na čelu nacionalnog tima bar do Mundijala 2026. godine. Fudbalski Savez Srbije (FSS) zvanično je potvrdio produžetak saradnje s Piksijem, čime su okončane spekulacije koje su se pojavljivale tokom poslednjih meseci. Фудбалски савез Србије и Драган Стојковић постигли ... Read more
The post ZVANIČNO: Dragan Stojković Piksi produžio ugovor sa Srbijom! (FOTO) appeared first on Sportske vesti - HotSport....

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sad i zvanično: Piksi selektor Srbije do 2026!

Izvor: Sportal.rs, 23.Maj.2024

Ono što se najavljivalo, sada je dobilo i zvaničnu potvrdu - Dragan Stojković Piksi produžio je ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije.

Nastavak na Sportal.rs...

SVE GOTOVO: Piksi dobija novi ugovor - FSS potvrdio

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2024

Fudbalski savez Srbije potvrdio je da je postigao dogovor sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem i da će ugovor biti produžen do 2026. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.