Titkok će otpustiti veliki broj radnika, posebno iz korisničke podrške i marketinga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2024, 12:47

Titkok će otpustiti veliki broj radnika, posebno iz korisničke podrške i marketinga

Kompanija Tiktok planira da otpusti veliki broj radnika širom sveta, a otpuštanja će posebno pogoditi timove koje se bave korisničkom podrškom i komunikacijom, kao i sadržajem i marketingom, prenosi Si-En-En (CNN) pozivajući se na anonimne izvore u samoj firmi.
Trenutni Tiktokov tim za globalne korisničke operacije će biti raspušten, a preostali zaposleni će biti raspoređeni među timovima za poverenje i bezbednost, marketing, sadržaj i proizvode, navode izvori.
Nije jasno koliko tačno ljudi će ostati bez posla, pošto izvori napominju samo da je u pitanju "veliki procenat" od oko 1.000 zaposlenih koji rade u pomenutim timovima.
U 2023. je Tiktok otkrio da ima 7.000 zaposlenih samo u Sjedinjenim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Titkok će otpustiti veliki broj radnika

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2024

SINGAPUR - Kompanija Tiktok planira da otpusti veliki broj radnika širom svIJeta, a otpuštanja će posebno pogoditi timove koje se bave korisničkom podrškom i komunikacijom, kao i sadržajem i marketingom, prenosi Si-En-En (CNN) pozivajući se na anonimne izvore u samoj firmi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.