Međedović i Danilović izborili nastup na Rolan Garosu, solidan žreb za Novaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2024, 12:57

Međedović i Danilović izborili nastup na Rolan Garosu, solidan žreb za Novaka

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće protiv Francuza Pjera-Uga Erbera u prvom kolu Rolan Garosa, odlučeno je danas žrebom u Parizu.
Erber je trenutno 143. teniser sveta, a u karijeri je samo jednom igrao protiv Đokovića i to 2013. na Mastersu u Parizu. Srpski teniser je tada slavio 7:6 (7:3), 6:3. Francuz je dobio specijalnu pozivnicu za učešće na Otvorenom prvenstvu Francuske.
Pobednik meča Đoković - Erber igraće u drugom kolu sa boljim iz duela Roberto Karbaljes Baena (Španija) - Konstan Lestijen (Francuska).
Đoković brani titulu u Parizu, pošto je prošle sezone u finalu pobedio Norvežanina Kaspera Ruda 7:6 (7:1), 6:3, 7:5.
Na Rolan Garosu nastupiće...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hamad Međedović bez izgubljenog seta do glavnog žreba Rolan Garosa

Izvor: Sportal.rs, 23.Maj.2024

Na žrebu za Rolan Garos u četvrtak biće i Hamad Međedović, srpski teniser je izborio preko kvalifikacija učešće na grend slemu u Parizu pobedivši Žofrija Blankanoa rezultatom 6:2, 6:2.

Nastavak na Sportal.rs...

Sjajni Međedović izborio glavni žrijeb Rolan Garosa

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2024

PARIZ - Srpski teniser Hamad Međedović izborio je danas plasman u glavni žrijeb Rolan Garosa, pošto je u posljednjem kolu kvalifikacija pobijedio Francuza Žofirija Blankana rezultatom 6:2, 6:2.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.