Stevandić: Srbija je još jednom na pravoj strani istorije, od sutra nova era odnosa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2024, 12:57

Stevandić: Srbija je još jednom na pravoj strani istorije, od sutra nova era odnosa

Predsednik Narodne Skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je danas da je, bez obzira na rezultat glasanja, Srbija pobedila i dodao da je opet na pravoj strani istorije, a da su zemlje koje su glasale za usvajanje rezolucije o Srebrenici ucenjivane ili potkupljene, te da od sutra počinje prvi dan nove ere međunarodnih odnosa.
Stevandić kaže da je Srbiji još jednom u istoriji pripao veliki teret i, kako kaže, čast da ponovo na svojim leđima ponese kraj jedne ere i početak novog doba.
"Više od polovine sveta i mnogo više od dve trećine čovečanstva, ako gledate brojnost zemalja koje su glasale je bilo na strani Srbije. I ovi što su glasali su glasali pod ucenom i iz interesa i opet nisu uspeli...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.