Izvor: JUGpress.com, 23.Maj.2024, 12:58

Pitali smo zašto su Žene za mir dobile da plate taksu, evo odgovora

LESKOVAC
Zašto je NVO Žene za mir dobilo nalog da plati taksu i da dostavi druga dokumenta za performans koji je održan dva dana pre toga, pitali smo u leskovačkom Odeljenju za komunalno stambene poslove.
U nastavku objavljujemo pitanja Regionalne informativne agencije JUGpress i odgovore iz tog odeljenja.
1. Zašto je tačno Odeljenju za komunalno stambene poslove; saobraćaj i
infrastrukturu poslalo obaveštenje Udruženju Žene za mir da plati
taksu od 750 dinara za performans koji su izveli u subotu?
2. Zašto im je zatraženo da dostave skicu zauzeća javne površine
overene od strane ovlašćenog projektanta?
3. Da li se ovi zahtevo dostavljaju...

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Zašto Odeljenju za komunalno stambene poslove, saobraćaj i infrastrukturu krije koliko plaća Agencija Bojković za zauzeće gradskog trotoara?

Izvor: JUGpress.com, 24.Maj.2024, 10:51

LESKOVAC..Zašto Odeljenju za komunalno stambene poslove, saobraćaj i infrastrukturu grada Leskovca krije koliko plaća Agencija Bojković za zauzeće gradskog trotoara, jedino je logično pitanje, i osnovana sumnja, posle odgovora koji smo dobili iz ovog odeljenja...U odgovoru na postavljena pitanja...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.