Izvor: JUGpress.com, 24.Maj.2024, 10:51

Zašto Odeljenju za komunalno stambene poslove, saobraćaj i infrastrukturu krije koliko plaća Agencija Bojković za zauzeće gradskog trotoara?

LESKOVAC
Zašto Odeljenju za komunalno stambene poslove, saobraćaj i infrastrukturu grada Leskovca krije koliko plaća Agencija Bojković za zauzeće gradskog trotoara, jedino je logično pitanje, i osnovana sumnja, posle odgovora koji smo dobili iz ovog odeljenja.
U odgovoru na postavljena pitanja , sem ovoga koliko plaćaju, što građani Leskovca, naročito oni koji ne mogu ispred ove agencije da se kreću trotoarim, imaju pravo da znaju, nije navedenbo ni od kada imaju dozvolu za postavljanje table na sred trotoara.
Inače su nas uputuli na Odeljenje za inspekcijske poslove...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.