Realno je nerešeno!

Izvor: Mondo, 26.Jul.2015, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Realno je nerešeno!"

Šef stručnog štaba Zvezde Miodrag Božović smatra da je 0:0 u Gornjem Milanovcu realan rezultat.

Metalac i Crvena zvezda podelili su bodove u 2. kolu Superlige. Stratezi Nenad Vanić i Miodrag Božović su kraj meča u Gornjem Milanovcu dočekali u različitim raspoloženjima, ali sa zajedničkom ocenom da je nerešen ishod najrealniji.

Trener Božović je morao da se pomiri sa prvim kiksom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Normalno da nismo zadovoljni! U drugom smo mogli da dobijemo i da izgubimo utakmicu... Nismo imali pas igru, nismo stvarali šanse i mislim da je rezultat realan", ocenio je trener Crvene zvezde posle podele bodova u Gornjem Milanovcu.

Crveno-beli u narednom kolu dočekuju Radnički iz Niša.

"Imamo dosta povređenih igrača, ali moramo da se spremimo za niški Radnički", bio je kratak Božović.

Sa druge strane, trener Vanić imao je mnogo više razloga da bude zadovoljan. Posle poraza od Partizana (0:4) u prvom kolu, Zvezda nije uspela da skine skalp Metalcu.

"Kompletan ambijent na stadionu u Gornjem Milanovcu je zaslužio ovakvu utakmicu", počeo je šef stručnog štaba povratnika u Superligu.

"Igrači Metlaca su dali više od maksimuma, borili su i zaslužili bod. On će nam doneti toliko potrebno samopouzdanje, a igrači će sada shvatiti da mogu da se nose i sa najjačima. Metalac protiv Zvezde nije rekao poslednju reč, ovi momci imaju još mnogo toga da pokažu u prvenstvu i kako vreme bude odmicalo biće sve bolje", podvukao je Vanić.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grof: ''Mogli smo i da izgubimo''

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2015

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović ocenio ''realnim'' večerašnji rezultat u Gornjem Milanovcu...Posle ubedljive pobede nad OFK Beogradom bio je ljut na novinare, a neposredno posle večerašnjeg remija u Gornjem Milanovcu, trener Zvezde Miodrag Božović delovao je znatno mirnije u svojoj prvoj...

Nastavak na Sportske.net...

LUIS IBANJEZ I DALJE OBEĆAVA: Idemo na deset, a ne na pet komada

Izvor: HotSport.rs, 27.Jul.2015, 11:33

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da savladaju ekipu Metlca pošto su juče u Gornjem Milanovcu odigrali nerešeno rezultatom 0:0.. . Igrači su jutros trenirali na svom stadionu, a novi vezista crveno-belih, Luis Ibanjez, pokušao je da pronađe korene lošije igre njegovog tima.. - Pa ne znam šta...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.