Grof: Mogli smo i da izgubimo

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2015, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grof: ''Mogli smo i da izgubimo''

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović ocenio ''realnim'' večerašnji rezultat u Gornjem Milanovcu.

Posle ubedljive pobede nad OFK Beogradom bio je ljut na novinare, a neposredno posle večerašnjeg remija u Gornjem Milanovcu, trener Zvezde Miodrag Božović delovao je znatno mirnije u svojoj prvoj reakciji.

''Nisam zadovoljan, u drugom poluvremenu smo bili bolji, mogli smo da pobedimo, ali i da izgubimo. Šansi je bilo na obe strane, prvo poluvreme smo odigrali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << loše, nismo imali pravi pas, nismo stvarali prilike, rezultat je realan'', priznao je Božović.

Ako bismo se već sada osvrnuli na njegov dosadašnji učinak na klupi Zvezde, osim te pobede nad OFK Beogradom, ne bismo mnogo videli.

Ali, ima vremena i da nas ''Grof'' sve demantuje

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Grof: Zvezda bolja za 2-3 godine

Izvor: B92, 26.Jul.2015

Trener Crvene zvezde Miodrag "Grof" Božofić nije zadovoljan igrom tima, a naravno ni rezultatom u Gornjem Milanovcu...Zvezda je opet odigrala neubedljivo, ali za razliku od prvog kola i preokreta protiv OFK Beograda, nijednom nije uspela da zatrese mrežu Metalca..."Nisam zadovoljan. Bilo je šansi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.