Grof posle Milanovca: Zvezda će igrati bolje za tri godine!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2015, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grof posle Milanovca: Zvezda će igrati bolje za tri godine!

Trener crveno-belih bio duhovit na konferenciji za medije

Još jedan rezultatski podbačaj je iza Crvene zvezde i Miodraga Grofa Božovića. Metalac je već na startu ukočio crveno-bele, a navijači su bili nezadovoljni viđenim.

Pre svega, jer Zvezda sporo napreduje. Na novinarsko pitanje kada javnost može da očekuje bolju igru srpskog vicešampiona Miodrag Grof Božović je dao zanimljiv odgovor.

„Za dve, tri godine“, poručio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je trener Crvene zvezde.

On je realno ocenio dešavanja na terenu.

„Mislim da prvo poluvreme nije bilo tako dobro što se tiče igre i šansi. Može se reći da je bilo dosadno. U drugom poluvremenu videli smo drugu sliku, pogotovo u poslednjih 15 minuta. Mogli smo da dobijemo, ali mogli smo da izgubimo. Sreća je bila saveznik obe ekipe, rezultat jer realan“, poručio je Božović.

Šef stručnog štaba Metalaca Nenad Vanić bio je zadovoljan rezultatom.

„Tri ili četiri puta smo ulazili u šesnaesterac Crvene zvezde, ali je nedostajao završni pas. Taj problem smo imali i protiv Partizana. Oni su nas u drugom poluvremenu pritiskali, mi smo se oslanjali na kontre. Smatram da je rezultat pravedan, mnogo nam znači ovaj bod. Pre svega zbog samopouzdanja“, rekao je Vanić.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

KRALJ DRUŠTVENIH MREŽA: Mbođ ponovo ‘zavladao’ Instagramom (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Jul.2015, 10:43

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da trijumfalno prebrode drugo kolo.. Izabranici Grofa Božovića odigrali su u nedelju nerešno 0:0 sa Metalcem iz Gornjeg Milanovca, a ni ova utakmici crveno-belih nije prošla bez skandala, ovog puta u žiži se našao Predrag Rajković.. Nakon meča Božović je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.