Grof: Zvezda bolja za 2-3 godine

Izvor: B92, 26.Jul.2015, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grof: Zvezda bolja za 2-3 godine

Trener Crvene zvezde Miodrag "Grof" Božofić nije zadovoljan igrom tima, a naravno ni rezultatom u Gornjem Milanovcu.

Zvezda je opet odigrala neubedljivo, ali za razliku od prvog kola i preokreta protiv OFK Beograda, nijednom nije uspela da zatrese mrežu Metalca.

"Nisam zadovoljan. Bilo je šansi na obe strane, prvo poluvreme smo odigrali loše, nismo imali pravi pas, nismo stvarali prilike. Bili smo bolji u drugom poluvremenu, mogli smo da pobedimo, ali i da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izgubimo. Rezultat je realan", rekao je Božović

Zvezda posle dva kola ima četiri boda, pa već sada zaostaje za najvećim rivalom Partizanom koji uz dve pobede ima i gol razliku 10:0.

Na pitanje kada očekuje bolje partije svog tima, crnogorski stručnjak je duhovito odgovori: “"Za jedno dve, tri godine”".

U sledećem kolu crveno-beli dočekuju niški Radnički.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grof: Nisam zadovoljan, rezultat realan

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jul.2015

Trener Crvene zvezde Miodrag "Grof" Božofić nije zadovoljan igrom tima, a naravno ni rezultatom u Gornjem Milanovcu...Zvezda je opet odigrala neubedljivo, ali za razliku od prvog kola i preokreta protiv OFK Beograda, nijednom nije uspela da zatrese mrežu Metalca...- Nisam zadovoljan. Bilo je šansi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.