Gradonačelnik obišao stambeni objekat za mlade nastavne i naučne radnike i umetnike Univerziteta u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2024, 16:50

Gradonačelnik obišao stambeni objekat za mlade nastavne i naučne radnike i umetnike Univerziteta u Novom Sadu

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić obišao je objekat u Ulici Stanoja Stanojevića koji je izgradila Fondacija za rešavanje stambenih potreba mladih nastavnih i naučnih radnika i umetnika. Tu Fondaciju osnovali su Univerzitet u Novom Sadu i Pokrajinski sekretarijat za nauku i tehnološki razvoj Vlade AP Vojvodine 2000. godine, a aktivan rad je započela tokom 2006. godine uz podršku Univerziteta, Vlade AP Vojvodine i Vlade Republike Srbije.
- Svi nosioci vlasti, donosioci odluka i mi kao društvo u celini treba da stvaramo takav ambijent da naš najvažniji prirodni resurs i garant sigurnije budućnosti – mladi, obrazovani ljudi - i nakon studija ostanu da žive i rade u našoj zemlji. Objekat koji smo danas obišli...
Pogledaj vesti o: Vlada Stanojević

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Grad Novi Sad ulaže u bolje sutra: Gradonačelnik Đurić obišao tek izgrađeni objekat u kojem će živeti 29 mladih naučnih radnika! Grad uložio 62 miliona dinara za komunalno opremanje i infrastrukturu (FOTO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 23.Maj.2024

NOVI SAD – Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić obišao je objekat koji je izgradila Fondacija za rešavanje stambenih potreba mladih nastavnih i naučnih radnika i umetnika. – Obišli smo zgradu u kojoj će živeti 29 mladih naučnih radnika, umetnika Univerziteta u Novom Sadu, a koji su aplicirali...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.