Đorđe Stanković dao izjavu policiji povodom pretnji njemu i njegovoj porodici

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Maj.2024, 16:40

Đorđe Stanković dao izjavu policiji povodom pretnji njemu i njegovoj porodici

Đođe Stanković lider niškog Narodnog pkreta Srbije i kandidat za gradonačelnika ispred Koalicije Biramo Niš danas je u Ministarstvu unutrašnjih poslova (Direkcija policije) - Odeljenje kriminalističke policije u Nišu dao izjavu u kojoj je izrazio sumnju za bezbednost moje porodice i preneo sve informacije koje je imao, piše u saopštenju.
"Rečeno mi je da je u ovakvim situacijama licima koja imaju imunitet određivana policijska zaštita.
Odluku o tome da li ću dobiti zaštitu ili ne će tek doneti tužilac i javnost će biti obaveštena.
Svakako je svima jasno šta je bio cilj i na koji sve način se pokušava da se izvrši pritisak na mene i meni bliske ljude.
Ja se za sebe...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Narodni poslanik Đorđe Stanković prijavio pretnje policiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Maj.2024

Narodni poslanik i kandidat za gradonačelnika Niša koalicije "Biramo Niš" Đorđe Stanković kazao je danas da je o pretnjama koje su upućene njemu i njegovoj porodici obavestio Upravu kriminalističke policije u Nišu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.