Pećinci: Dvema učenicama osnovne škole novčana pomoć opštine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2024, 16:50

Pećinci: Dvema učenicama osnovne škole novčana pomoć opštine

Predsednik Opštine Pećinci Siniša Đokić uručio je Tamari Mastilo, učenici četvrtog razreda osnovne škole, 10.000 dinara i Aniti Rakić, učenici osmog razreda osnovne škole, 20.000 dinara kao poklon od lokalne samouprave.
Roditelji maturantkinja, Marina Jovanović i Đorđe Mastilo, kažu da ovaj vid podrške mnogo znači jer će deca moći da kupe stvari koje su im potrebne i da lepo proslave maturu.
"Lokalna samouprava je ovu meru podrške uvela da bi pomogla roditeljima i na taj način ih podstakla da ostanu u Pećincima", rekao je predsednik Opštine Siniša Đokić.
Iz lokalne samouprave napominju da će ove godine novac dobiti 180 učenika četvrtog razreda i 223 učenika osmog razreda,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.