Barsa plaši Pereza, hoće li Real ostati hladne glave i završiti prelazni rok sa ova dva pojačanja?

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2018, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa plaši Pereza, hoće li Real ostati hladne glave i završiti prelazni rok sa ova dva pojačanja?

Integritet predsednika bi posle odlaska Ronalda mogao da potkopa udarac od strane Barse u prelaznom roku. Lopetegi bi želeo da sa ova dva pojačanja završi prelazni rok...

Real i dalje ostaje po strani u prelaznom roku kada su dovođenja velikih imena u pitanju.

Naime, stigli su Odriozola i Vinisijus Žunior, čeka se Kurtoa iz Čelsija, Lopetegi ima na raspolaganju 26 igrača, eventualno traži još jednog napadača.

Ali, Perez se plaši Barselone. Tačnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << veruje da Katalonci i pored dovođenja Malkoma traže način da nekako isposluju transfer Azara u koji bi bio uključen Dembele.

Real neće platiti 200 miliona za Belgijanca, ali nikako ne bi želeli da on završi u Barseloni, što bi dodatno potkopalo pozicije Pereza posle odlaska Kristijana Ronalda.

Iako se Portugalac obavezao da ćuti, navijači znaju da je upravo otišao zbog Perezovih neispunjenih obećanja.

Ali, čini se da je Real čvrst u nameri da nastavi zacrtanim putem, da dovodi mlade igrače i da nukleus ekipe formira oko Španaca.

Oni neće prodati Kovačića iako Hrvat želi da ode zbog manje minutaže, eventualno bi Teo Ernandez mogao na pozajmicu, ali i to je malo verovatno. Francuz je želja Sosijedada i Juventusa, ali Lopetegi veruje da će razigrati bivšeg igrača Atletika koji je posle sjajne pozajmice u Alavešu završio u Realu.

Ono što bi moglo da se desi do kraja prelaznog roka je eventualno kupovina Rodriga iz Valensije. On ima klauzulu od 120 miliona, ali ako Real ponudi 80, uz pritisak samog igrača koji je bio u rezervnom timu Madriđana, transfer bi mogao da se okonča u finišu prelaznog roka.

Upravo je Lopetegi najveći zagovornik ovakvog raspleta, radio je sa Rodrigom u Kastilji, drugom timu Reala, u mladoj reprezentaciji, a poveo ga je i na Mundijal...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Perez "provaljen", hoće li ovo biti "Galaktiko" koji će nadoknaditi Ronaldove golove?

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2018, 10:12

Real odustao od Azara, ali Lopetegi traži nekoga ko će davati golove. Ovaj čovek je prava mašina....Izgleda da se Real odlučio za prvu metu u prelaznom roku, pošto je Čelsi tražio oko 200 miliona za Azara i Perez to neće platiti...Ali, probaće da se nagodi sa Pari Sen Žermenom. Naime, pošto...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.