UHAPŠEN PIROMAN IZ NOVOG SADA: Palio kamione i policijsku škodu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 20:56

UHAPŠEN PIROMAN IZ NOVOG SADA: Palio kamione i policijsku "škodu"

Sumnjiči se za više krivičnih dela

Piroman (21) koji je danas poslepodne uhapšen na Trgu carice Milice u blizni stadiona Karađorđe, sumnjiči se da je zapalio više dostavnih vozila kao i policijsko vozilo marke "Škoda Superb".

Kako saznajemo iz izvora dobro upoznatog sa istragom, osumnjičeni je prvo juče zapalio dva automobila u Ulicama Save Kovačevića i Felegi Tivadora koje se nalaze na svega 50 metara razdaljine, a nakon toga je zapaljen i mali kamion >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Sentandrejskom putu na području PI Klisa.

Takođe sumnjiči se da je danas poslepodne zapalio dva dostavna vozila u Ulici Lukijana Mušickog, a potom je pokušao da zapali i policijski automobil marke "Škoda Superb" na Trgu carice Milice, a policija ga je brzom akcijom lišila slobode.

On se sumnjiči za izazivanje opasnosti.

Pretpostavlja se da je za paljevine koristio mali brener.

Srbija Danas/Telegraf.rs
Pogledaj vesti o: Skoda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.