Izvor: Blic, 20.Feb.2024, 19:55

OBLJUBIO NEMOĆNU ŽENU Uhapšen manijak u Novom Pazaru

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su E. D. (42) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo obljuba nad nemoćnim licem.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POKUŠAO DA SILUJE I DEVOJČICU (9) Manijak koji je obljubio nemoćnu ženu u Novom Pazaru već poznat policiji: Kamere ga snimile na delu

Izvor: Blic, 20.Feb.2024

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su Elvedina. D. (42) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo obljuba nad nemoćnim licem. Ono što je sada zabrinulo građane Novog Pazara jeste to da je Elvedin D. već bio optužen za silovanje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.