U škodi amfetamin, a pored heroin - sumnja se da je bačen kroz prozor

Izvor: RTS, 08.Apr.2020, 10:59

U "škodi" amfetamin, a pored heroin - sumnja se da je bačen kroz prozor

Dve osobe iz Valjeva su uhapšene nakon što su u automobilu u kom su bili pronađeni narkotici, a pored njega kesica sa heroinom.
Beogradska policija uhapsila je R. T. (1994) i D. J. (1997) iz Valjeva zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.Pregledom automobila " >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << škoda" u kome su se osumnjičeni nalazili, policija je pronašla manju količinu amfetamina, a pored vozila kesicu sa oko 50 grama heroina koju su, kako se sumnja, oni izbacili kroz prozor.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Policija uhapsila dvije osobe zbog paljenja vozila dnevnika Vijesti

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Apr.2020

Crnogorska policija saopštila da je rasvijetlila slučajeve paljenja vozila dnevnika Vijesti iz 2011. i 2014. godine i uhapsila dvije osobe. Zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično djelo izazivanje opšte opasnosti, državni tužilac u Podgorici je danas odredio meru zadržavanja u trajanju...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.