Škoda Scala Monte Carlo stiže u Frankfurt FOTO

Izvor: B92, 02.Sep.2019, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škoda Scala Monte Carlo stiže u Frankfurt FOTO

Češki proizvođač je objavio fotografije specijalno opremljene verzije svog kompaktnog hečbeka.

Škoda Scala Monte Carlo ne donosi kupcima unapređene performanse u odnosu na standardno opremljene verzije, ali zato ima akraktivniji i sportskiji izgled od obične Scale.

Tome svakako doprinose elementi spoljašnjosti, kao što su redizajnirana maska hladnjaka, ukrasni crni dodaci na donjim delovima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prednjeg branika i pragova automobila, crne lajsne na okvirima prozora, crna kućišta spoljnih retrovizora, zadnji difuzor, mali krovni spojelr i standardne 17-inčne, odnosno opcione 18-inčne alu felne.

Unutrašnjost je uglavnom u tamnim tonovima, prošarana kontrastnim crvenim ukrasnim detaljima na ivicama sedišta, u oblogama vrata i okvirima ventilacionih otvora.

Tu je još u ambijantalno LED osvetljenje kabine, a paket opreme obuhvata i zatamnjena stakla i panoramski krov.

Škoda je najavila da će paket Monte Carlo biti dostupan u kombinaciji sa svim pogonskim opcijama koje se nude i u ostalim paketima opreme, a češki proizvođač će početi da prima narudžbine u poslednjem kvartalu 2019.

Pre toga, automobil će imati debi pred publikom na predstojećem frankfurtskom auto-salonu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.