Škoda Scala Monte Carlo stiže u Frankfurt FOTO

Češki proizvođač je objavio fotografije specijalno opremljene verzije svog kompaktnog hečbeka.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.09.2019.

16:00

Škoda Scala Monte Carlo stiže u Frankfurt FOTO
Foto: Škoda promo

Škoda Scala Monte Carlo ne donosi kupcima unapređene performanse u odnosu na standardno opremljene verzije, ali zato ima akraktivniji i sportskiji izgled od obične Scale.

Tome svakako doprinose elementi spoljašnjosti, kao što su redizajnirana maska hladnjaka, ukrasni crni dodaci na donjim delovima prednjeg branika i pragova automobila, crne lajsne na okvirima prozora, crna kućišta spoljnih retrovizora, zadnji difuzor, mali krovni spojelr i standardne 17-inčne, odnosno opcione 18-inčne alu felne.
Foto: Škoda promo
Unutrašnjost je uglavnom u tamnim tonovima, prošarana kontrastnim crvenim ukrasnim detaljima na ivicama sedišta, u oblogama vrata i okvirima ventilacionih otvora.

Tu je još u ambijantalno LED osvetljenje kabine, a paket opreme obuhvata i zatamnjena stakla i panoramski krov.
Foto: Škoda promo
Škoda je najavila da će paket Monte Carlo biti dostupan u kombinaciji sa svim pogonskim opcijama koje se nude i u ostalim paketima opreme, a češki proizvođač će početi da prima narudžbine u poslednjem kvartalu 2019.

Pre toga, automobil će imati debi pred publikom na predstojećem frankfurtskom auto-salonu.
Foto: Škoda promo
Foto: Škoda promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: