ŠKODA AUTO ponovo pokreće proizvodnju u češkim postrojenjima

Izvor: AutoBlog, 27.Apr.2020, 17:49

ŠKODA AUTO ponovo pokreće proizvodnju u češkim postrojenjima

Proizvodnja automobila i delova se ponovo pokreće nakon 39 dana posle zatvaranja 18. marta. Sveobuhvatan set higijenskih i bezbednosnih mera zaštite zdravlja radnika Danas u 6:00h ponovo je pokrenuta proizvodnja u češkim postrojenjima ŠKODA AUTO. U dogovoru sa KOVO stručnim štabom, proizvodnja automobila i komponenti je pokrenuta u postrojenjima u gradovima Mladá Boleslav, Kvasiny i Vrchlabí. Širok spektar higijenskih i bezbednosnih mera zaštite je sproveden u cilju zaštite zdravlja zaposlenih. ŠKODA AUTO je prekinula proizvodnju u svojim češkim postrojenjima 18. marta 2020. godine u cilju sprečavanja širenja korona virusa. Proizvodnja je ponovo pokrenuta...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

27.04.2020 ::: ŠKODA AUTO ponovo pokreće proizvodnju u češkim postrojenjima

Izvor: AutoMagazin, 28.Apr.2020, 00:53

Danas u 6:00h ponovo je pokrenuta proizvodnja u češkim postrojenjima ŠKODA AUTO. U dogovoru sa KOVO stručnim štabom, proizvodnja automobila i komponenti je pokrenuta u postrojenjima u gradovima Mladá Boleslav, Kvasiny i Vrchlabí..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.