Redizajnirana Škoda Octavia stiže u februaru VIDEO

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 16:18

Redizajnirana Škoda Octavia stiže u februaru VIDEO

Početkom godine Škoda je objavila video koji je u moru drugih vesti prošao gotovo nezapaženo. Reč je o klasičnom tizeru pod nazivom "Nova godina, nova Škoda", koji prikazuje automobil prekriven plaštom.

Video predstavlja najavu redizajna aktulene generacije Škodinog bestselera Octavia i ne otkriva mnogo. Imamo samo bljesak prednjeg kraja, a sudeći po snimku, izgleda kao da je Škoda odlučila da osvetli amblem brenda na prednjem delu vozila. Takođe, vidljivi su i novi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << farovi, a najverovatnije će ga pratiti i novi dizajn prednje maske i branika.

Mnogo veće vesti očekuju se unutra. Od Volkswagena će stići veći infotejnment ekran, kao i promene koje uključuju povratak pojedinim fizičkim komandama. Ovo je rezultat insistiranja korisnika Volkswagen vozila koji su ukazivali na nedostatke postojećih "touchscreen" rešenja.

Ispod haube očekujemo niz klasičnih motora, benzinske 1.0 i 1.5 sa 115 i 150 KS, a vrlo verovatno i 2.0 agregat u verziji sa vrhunskim performansama (RS). Naravno, lista opcija bi trebalo da uključi dizelaše kao i plug-in hibrid.

Potpuno električna verzija će morati da sačeka do sledeće generacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Skoda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.