Dačić: Bošnjačkim političarima cilj da srpski narod predstave kao genocidan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2024, 20:00

Dačić: Bošnjačkim političarima cilj da srpski narod predstave kao genocidan

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić reagovao je danas na izjavu ministra spoljnih poslova BiH Elmedina Konakovića, koji je najavio da će tražiti isplatu ratne odštete od Srbije, ocenjujući da Konaković nastavlja sa sramotnim napadima na predsednika Aleksandra Vučića i srpski narod, jer je očigledno razočaran brilijantnim nastupom predsednika Vučića u odbrani Srbije.
"Bosansko-hercegovački ministar Konaković nastavlja sa svojim besprizornim i sramotnim napadima na predsednika Vučića, na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod u celini. Konaković je očigledno razočaran briljantnim nastupom Vučića u odbrani Srbije i srpskog naroda", rekao je Dačić za Tanjug.
Dačić je dodao da je Vučić...
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić o izjavi ministra BiH: Razočaran brilijantnim nastupom Vučića

Izvor: Radio 021, 28.Apr.2024

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić reagovao je na izjavu ministra spoljnih poslova BiH Elmedina Konakovića.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.