Obnovljena Škoda Fabia i Roomster u Ženevi

Izvor: AutoBlog, 23.Feb.2010, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obnovljena Škoda Fabia i Roomster u Ženevi

Lovci na automobilske novitete su nedavno uspeli da uhvate nekoliko nemaskiranih test vozila osvežene Škode Fabije, a danas je češka fabrika objavila i njene prve zvanične slike i tehničke detalje. U odnosu na dosadašnju verziju (koja se u prodaji pojavila pre tri godine i koja baš i nije oduševila dizajnom), restilizovana Fabia se razlikuje tek po nekoliko izmenjenih detalja. Po uzoru na veću Octaviju, obnovljena Fabia se odlikuje modernizovanim prednjim grilom i svetlima, doteranim branicima, kao i novim dizajnom svetala za maglu, alu točkova i širom paletom boja za karoseriju. Iste, prilično diskretne promene su zadesile i Škodu Roomster, ali su veće novosti u paleti......
Pogledaj vesti o: Skoda

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

23.02.2010 ::: Škoda Fabia 2010: Facelift, novi motori i kraj za TDI PD

Izvor: AutoMagazin, 23.Feb.2010

Posle tri godine uspešnog nastupa na tžištu, i najmanja Škoda je modernizovana. Dizajn je pretrpeo blagi facelift, a pod haubom je došlo do generacijske smene. Škoda Auto danas je objavila prve zvanične informacije i fotografije modernizovane modelske serije Fabia/Roomster..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.