Izvor: JUGpress.com, 06.Mar.2024, 09:43

Četiri osobe povređene u saobraćajnoj nesreći kod motela “Nais”

NIŠ

Četiri osobe su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 23.40 dodogila kod motela “Nais”, na auto putu Niš-Beograd

Prema informacijama sa terena, u sudaru su učestvovali “škoda” i “ford”.

Posle udesa “ford” je sleteo sa puta a u njemu su povređena tri putnika i vozač.

Prema izveštaju iz Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu, pacijentkinja S.S (49), je zbog višestrukog preloma rebara hospitalizovana >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju.

Pacijentu K.Š. (70) je nakon dijagnostike utvrđen prelom tri rebra i on je, po nalogu grudnog hirurga, hospitalizovan u Urgentnom centru u hirurškoj opservaciji, radi daljeg praćenja zdravstvenog stanja..

Šesnaestogodišnji S.M. (16) je, nakon pregleda neurohirurga i urednog nalaza, upućen na Kliniku za dečiju hirurgiju i ortopediju, zbog lakših ortopedskih povreda.

Muškarac S.I. (46) je pregledan, ali je ustanovljeno da je bez povreda i nakon uredne dijagnostike, otpušten je na kućno lečenje, rečeno je u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu. (kraj) LJS/SM

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Skoda

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.