MLADIĆ (21) KOD LOZNICE SLETEO SA PUTA I POGINUO: Stravična saobraćajna nesreća, telo pronađeno ispod vozila

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 11:02

MLADIĆ (21) KOD LOZNICE SLETEO SA PUTA I POGINUO: Stravična saobraćajna nesreća, telo pronađeno ispod vozila

Mladić (21) nastradao je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Brezjak kod Loznice, kada je automobil marke "seat" kojim je upravljao mladić (24) sleteo sa puta.
Kako mediji nezvanično saznaju, stravična nezgoda dogodila se sinoć oko 23 sata na putu iz Loznice ka mestu Zavlaka.
- Išli su iz Loznice kada je automobil, kako se sumnja usled neprilagođene brzine, u mestu Brezjak sleteo sa puta. Automobilom je upravljao mladić koji je iz Zavlake, a putnik u vozilu je bio nastradali mladić. Kako sam čuo njegovo telo našli su ispod automobila - rekao je izvor upoznat sa slučajem.
Na mestu ove stravične nezgode bila je hitna pomoć koja je konstatovala smrt nastradalog...
Pogledaj vesti o: Seat

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASIO SE OTAC NASTRADALOG IZ LOZNICE: Nije dočekao da se vrati iz grada "Policija me probudila i rekla da mi je sin mrtav!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024

Neutešni otac ispriačao je kako je saznao za tragediju...Mladić (21) nastradao je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Brezjak kod Loznice. On se nalazio se na mestu suvozača i podlegao je povredama, nakon što je auto kojim je upravljao njegov prijatelj (24) sleteo sa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.