OGLASIO SE OTAC NASTRADALOG IZ LOZNICE: Nije dočekao da se vrati iz grada Policija me probudila i rekla da mi je sin mrtav!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 12:22

OGLASIO SE OTAC NASTRADALOG IZ LOZNICE: Nije dočekao da se vrati iz grada "Policija me probudila i rekla da mi je sin mrtav!"

Neutešni otac ispriačao je kako je saznao za tragediju.
Mladić (21) nastradao je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Brezjak kod Loznice. On se nalazio se na mestu suvozača i podlegao je povredama, nakon što je auto kojim je upravljao njegov prijatelj (24) sleteo sa puta.
Oglasio se otac nastradalog.
- Video sam ga kada je otišao u grad sa drugarom iz susednog sela. Vraćali su se kući i evo šta se desi. Zadesila me je strašna tragedija. Sinoć me je policija probudila u dva sata i rekla mi da mi je sin poginuo. On je bio divno dete, požrtvovan - rekao je, za jedan domaći medij, otac nastradalog mladića.
Kako su nam ispričali meštani...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.