Uhapšen osumnjičeni za paljenje auta u Novom Pazaru

Izvor: Večernje novosti, 25.Jul.2019, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za paljenje auta u Novom Pazaru

Novopazarac F. K. (35) uhapšen je zbog sumnje da je po narudžbini 51-godišnje žene 30. juna oko ponoći u Novom Pazaru zapalio "land-rover" u vlasništvu 41-godišnjeg sugrađanina Novopazarac F. K. (35) uhapšen je zbog sumnje da je po narudžbini 51-godišnje žene 30. juna oko ponoći u Novom Pazaru zapalio "land-rover" u vlasništvu 41-godišnjeg sugrađanina.Osumnjičenom je određeno zadržavanje do >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << 48 časova i on će u tom roku biti priveden tužilaštvu u Novom Pazaru, dok je protiv pomenute žene podneta krivična prijava, saopšteno je iz MUP-a.Oboje se terete za krivično delo izazivanje opšte opasnosti.Pročitajte još - IZGOREO AUTOMOBIL NA NOVOM BEOGRADU: Nećete verovati šta je izazvalo požar Sumnja se da je F. K. 30. juna ove godine, oko ponoći u Novom Pazaru, zapaljivom tečnošću polio parkirano putničko vozilo „land-rover" vlasništvo 41-godišnjeg muškarca iz Novog Pazara.Žena (51) se sumnjiči da je naručila paljenje ovog vozila, navela je policija.Mediji su ranije preneli da se sumnja da je porodična svađa uzrok ovog incidenta.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za paljenje automobila u Novom Pazaru

Izvor: RTS, 25.Jul.2019

. Tridesetpetogodišnji muškarac uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, dok je za isto krivično delo, po nalogu tužilaštva, protiv pesedetjednogodišnje žene podneta krivična prijava, saopštio je MUP.

Nastavak na RTS...

Uhapšen osumnjičeni za paljenje auta u Novom Pazaru

Izvor: B92, 25.Jul.2019

Novopazarac F. K. (35) uhapšen je zbog sumnje da je po narudžbini 51-godišnje žene u Novom Pazaru zapalio "land-rover" u vlasništvu 41-godišnjeg sugrađanina...Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će u tom roku biti priveden tužilaštvu u Novom Pazaru, dok je protiv pomenute...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.