Uhapšen osumnjičeni za paljenje auta u Novom Pazaru

Novopazarac F. K. (35) uhapšen je zbog sumnje da je po narudžbini 51-godišnje žene u Novom Pazaru zapalio "land-rover" u vlasništvu 41-godišnjeg sugrađanina.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.07.2019.

16:55

Uhapšen osumnjičeni za paljenje auta u Novom Pazaru
Ilustracija: Depositphotos/londondeposit

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će u tom roku biti priveden tužilaštvu u Novom Pazaru, dok je protiv pomenute žene podneta krivična prijava, saopšteno je iz MUP-a.

Oboje se terete za krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Sumnja se da je F. K. 30. juna ove godine, oko ponoći u Novom Pazaru, zapaljivom tečnošću polio parkirano putničko vozilo „land-rover" vlasništvo 41-godišnjeg muškarca iz Novog Pazara.

Žena (51) se sumnjiči da je naručila paljenje ovog vozila, navela je policija.

Mediji su ranije preneli da se sumnja da je porodična svađa uzrok ovog incidenta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: