Srbi osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Skoplju

Izvor: S media, 25.Jul.2012, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Skoplju

Makedonska policija traga za trojicom državljana Srbije osumnjičenih da su 10. jula 2001. u Skoplju, ubila kontroveznog Marjana Tuševskog i njegovog vozača Kiru Janeva.

Traga se za Predragom Čubrilom, zvanim Peki, Miloradom Kovačevićem - Miškom i Milanom Ilićem, a u Makedoniji su u akciji “Rover” uhapšena devetorica bivših policajaca osumnjičena da su ubicama pružala pomoć, a većina njih >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je radila u Sektoru za nadgledanje i pratnju.

I Ljube Boškovski, koji je u vreme tog zločina bio ministar policije, takođe, osumnjičen je za pomaganje. Boškovski je u zatvoru jer je osuđen zbog nelegalnog finansiranja predizborne kampanje.

Makedonska policija je za sada samo navela da se trojica državljana Srbije terete za dvostruko ubistvo, kao i da se traga za još jednim našim državljaninom i dvojicom penzionisanih radnika MUP-a Makedonije.

Nije, međutim, saopšteno po čijem su nalogu ubili Tuševskog, koji je do nekoliko meseci pred likvidaciju bio blizak saradnik Boškovskog, sa kojim se navodno zamerio oko podele plena.

(Blic)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.