Srbi osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Skoplju

Izvor: Blic, 25.Jul.2012, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Skoplju

BEOGRAD - Makedonska policija traga za trojcom državljana Srbije osumnjičenih da su 10. jula 2001. u Skoplju, ubila kontroveznog Marjana Tuševskog i njegovog vozača Kiru Janeva.

Traga se za Predragom Čubrilom, zvanim Peki, Miloradom Kovačevićem - Miškom i Milanom Ilićem, a u Makedoniji su u akciji “Rover” uhapšena devetorica bivših policajaca osumnjičena da su ubicama pružala pomoć, a većina njih je radila u Sektoru za nadgledanje i pratnju.

I Ljube >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Boškovski, koji je u vreme tog zločina bio ministar policije, takođe, osumnjičen je za pomaganje. Boškovski je u zatvoru jer je osuđen zbog nelegalnog finansiranja predizborne kampanje.

Makedonska policija je za sada samo navela da se trojica državljana Srbije terete za dvostruko ubistvo, kao i da se traga za još jednim našim državljaninom i dvojicom penzionisanih radnika MUP-a Makedonije.

Nije, međutim, saopšteno po čijem su nalogu ubili Tuševskog, koji je do nekoliko meseci pred likvidaciju bio blizak saradnika Boškovskog, sa kijim se navodno zamerio oko podele plena.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Srbi osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Skoplju

Izvor: S media, 25.Jul.2012

Makedonska policija traga za trojicom državljana Srbije osumnjičenih da su 10. jula 2001. u Skoplju, ubila kontroveznog Marjana Tuševskog i njegovog vozača Kiru Janeva...Traga se za Predragom Čubrilom, zvanim Peki, Miloradom Kovačevićem - Miškom i Milanom Ilićem, a u Makedoniji su u akciji “Rover”...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.