Izvor: Luftika.rs, 17.Maj.2024, 21:07

Doktor privremeno izlečio tumor sopstvenog mozga inovativnom terapijom

Tumor mozga ili glioblastom, poznat je kao veoma opasna i agresivna bolest, koja pacijentima kojima je dijagnostifikovan, ne daje puno nade za izlečenje.
Međutim, australijski lekar Ričard Skojler podvrgnuo se inovativnoj terapiji, koja je sprovedena prvi put u svetu i posle godinu dana lečenja saopšteno je da više nema rak.
Eksperimentalna terapija jednog od najcenjenijih medicinskih umova Australije Ovaj cenjeni patolog osmislio je eksperimentalnu terapiju, koja se zasniva na njegovom istraživanju melanoma.
Podvrsta glioblastoma dijagnostikovana profesoru Skoljeru, toliko je agresivna da pacijenti uglavnom žive manje od godinu dana.
Ali, ovaj 57-godišnji naučnik objavio je da je prethodni pregled skenerom...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.