Kompanija Land Rover predstavila je jedinstveni Defender model

Izvor: Moto.rs, 23.Mar.2015, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Land Rover predstavila je jedinstveni Defender model

Land Rover je u saradnji sa dizajnerom Paul-om Smith-om kreirao jedinstveni Defender model pomoću Land Rover Special Vehicle Operations tima.

Ovaj jedinstveni model odlikuje 27 različitih boja eksterijera kao i satenski akcenti na spoljnim ogledalima, bravama i točkovima. Tu je i rukom oslikana >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << pčela koja ukazuje na to da je reč o vozilu za vožnju po ruralnim okruženjima.

Unutrašnjost odlikuju kožna sedišta sa kontrastnim šavovima plave boje, a tu je i kontrolna tabla presvučena kožom. Paul Smith navodi da je Defender britanska legenda te da je naročito ponosan zbog toga što je on odabran da radi na ovom projektu, naglašavajući da poseduje jedno od ovih vozila.

foto © Land Rover

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.